Babyconsult
Meer informatie

Als je baby net geboren is, moet je elkaar leren kennen. Sommige dingen gaan vanzelf en andere dingen gaan wat moeizamer. Zo kan het voorkomen dat je baby veel huilt, onrustig is, moeilijk in slaap valt of niet doorslaapt.

Misschien vind je het als ouder lastig om een passend ritme te vinden voor je baby of heb je vragen over de voeding of verzorging. Mocht je hier advies bij nodig hebben, dan kun je mij als babyconsulent in schakelen.

Een babyconsulent is een gespecialiseerde kinderverpleegkundige met ruime ervaring in de ouder- en kindzorg. Vaak helpt het als we samen kijken naar jullie kindje en proberen we te achterhalen waar de onrust of het vele huilen vandaan komt. Als je contact met mij opneemt maken we een afspraak voor een huisbezoek. Voorafgaand aan het huisbezoek stuur ik een vragenlijst toe, die we tijdens het huisbezoek samen bespreken. Daarnaast observeren we samen jullie kindje. Aan de hand van dit huisbezoek, vragenlijst en observaties maak ik een plan van aanpak, waar je thuis mee aan de slag kunt.

Pakket 1 is geschikt voor consulten met baby's tot 6 maanden hier wordt je 2 weken begeleid.

Pakket 2 is voor consulten omtrent problemen met inslapen doorslapen bij baby's vanaf 6 maanden hierbij heb je een begeleiding van 3 weken. Zie tarieven van meer informatie.

Vinden jullie het prettig dat ik n.a.v het huisbezoek eens een dagdeel of dag met jullie mee kijk, waar nodig kan ondersteunen, tips en adviezen kan geven en ontlasten waar nodig dan is dit uiteraard mogelijk, bel of mail me als je hier meer over wilt weten.

Als je het nodig hebt om er zelf even uit te gaan zonder je baby maar je kindje wel in veilige handen achter te laten in zijn eigen omgeving, om op te laden en uitgerust met je nieuwe plan van aanpak (deze ontvang je na een babyconsult, dit is mogelijk in combinatie) te beginnen dan is je baby bij mij in veilige handen. Ik ben bij jullie thuis en neem de zorg even over. De opvang kan aangevraagd worden voor overdag,  avond en weekenden. Tussen 8-24 uur. 

Heeft jullie kindje na de geboorte in het ziekenhuis gelegen en willen jullie hulp in de eerste dagen / weken na thuiskomst dan kunnen we in gesprek gaan over de mogelijkheden.

Ook in deze corona tijd ben ik gewoon beschikbaar voor jullie, vormgeving van het consult in overleg. Bel, mail of app als je hulp nodig hebt. 

 

 

 

 

Babyconsult

  • Huisbezoek
  • Vragenlijst
  • Plan van aanpak

Cursus met je eigen groepje?
Dat is een stuk voordeliger.
Bel of mail of app