Draagconsult
Meer informatie

Baby's hebben behoefte aan huid-op-huid contact, niet alleen meteen na de geboorte en in de kraamweek maar ook in de maanden na de geboorte. Tijdens het dragen maken zowel ouder als baby oxytocine aan, het knuffelhormoon dit draagt o.a. bij aan de hechting tussen ouder en kind, rustige hartslag, verlaagde spierspanning, stimulering spijsvertering en snellere groei.

Daarnaast heeft dragen nog veel meer positieve effecten, tijdens het consult vertel ik je meer over de vele voordelen van het dragen. 

Wat doen we tijdens een draagconsult; ik kijk naar jullie specifieke hulpvraag en daarmee gaan we kijken naar geschikte dragers. Ik heb altijd een aantal doeken bij me, mocht jezelf al een doek of drager in huis hebben gaan we die eerst eens uitproberen samen. Een draagconsult duurt ongeveer 1,5 uur, kosten €68,50 per uur.

Is jullie kindje te vroeg geboren? Je kan dan heel goed dragen. Een geweven doek kan je al vanaf 2000 gram knopen er zijn ook een aantal dragers die je kunt inzetten bij premature of dysmature baby's. Wil je advies en samen kijken hoe je kunt knopen dan kun je een draagconsult boeken.

De draagdoeken die uit voorraad leverbaar zijn: https://kleinedroom.nl/webshop/

We kunnen het draagconsult combineren met een cursus of workshop babymassage of met een babyconsult.

Babyshower, een super leuk cadeau om een draagworkshop tijdens een babyshower te organiseren, je kan evt dan ook een doek uit laten kiezen afhankelijk van jullie budget. Ik kan op iedere locatie in Groningen eo aansluiten ook in het weekend.

Review febr 2024

Ik ben bij Michelle van Kleine Droom geweest voor een draagzakconsult en babymassage. Voor beide ben je bij Kleine Droom echt aan het juiste adres. Mijn draagzak is nu op de juiste manier ingesteld en ik weet nu ook beter hoe mijn draagzak werkt en draag mijn zoon nu met nog meer plezier. Onze zoon had erg veel last van darmkrampjes. Door de buikmassage heeft hij hier nu een stuk minder last van. Ook had Michelle een paar goede tips over hoe je je kindje het beste vast kunt houden tijdens darmkrampjes. Hier heeft onze zoon veel baat bij gehad. Ook masseren we onze zoon nu geregeld thuis en hij is hierna erg relaxed en ik heb het idee dat hij hierna vaster en beter slaapt. Ik zou zowel de draagzakconsult als de babymassage zeker aanraden!

 

 

 

Draagconsult

  • Draagconsult aan huis of in Reitdiep
  • Diverse draagdoeken op voorraad
  • Combineren met een privé les babymassage / babyconsult is mogelijk
  • Dragen voor premature baby's
  • Draagconsult voor 2 pers boeken is ook mogelijk ( circa 2 uur)

Cursus met je eigen groepje?
Dat is een stuk voordeliger.
Bel of mail of app