Draagconsult
Meer informatie

Baby's hebben behoefte aan huid-op-huid contact, niet alleen meteen na de geboorte en in de kraamweek maar ook in de maanden na de geboorte. Tijdens het dragen maken zowel ouder als baby oxytocine aan, het knuffelhormoon dit draagt o.a. bij aan de hechting tussen ouder en kind, rustige hartslag, verlaagde spierspanning, stimulering spijsvertering en snellere groei.

Daarnaast heeft dragen nog veel meer positieve effecten, tijdens het consult vertel ik je meer over de vele voordelen van het dragen. 

Wat doen we tijdens een draagconsult; ik kijk naar jullie specifieke hulpvraag en daarmee gaan we kijken naar geschikte dragers. Ik heb altijd een aantal doeken bij me, mocht jezelf al een doek of drager in huis hebben gaan we die eerst eens uitproberen samen. Een draagconsult duurt ongeveer 1,5 uur, kosten €66,50 per uur.

De draagdoeken die uit voorraad leverbaar zijn: https://kleinedroom.nl/webshop/

We kunnen het draagconsult combineren met een cursus of workshop babymassage of met een babyconsult.

Babyshower, een super leuk cadeau om een draagworkshop tijdens een babyshower te organiseren, je kan evt dan ook een doek uit laten kiezen afhankelijk van jullie budget. Ik kan op iedere locatie in Groningen eo aansluiten ook in het weekend.

Review 21 nov 2022

'Vorige week maandag heb ik een draagconsult gedaan bij Michelle. Ze heeft mij zo goed geholpen met het knopen van een geweven doek. Ik dacht dat knopen niets voor mij zou zijn/ te ingewikkeld. En dat een draagzak beter zou werken. Niets is minder waar. En sindsdien loop ik elke dag trots met mijn dochter rond in mijn doek! Een aanrader om bij haar een consult te boeken. Ze legt alle voor- en nadelen van dragen uit en denkt goed mee. Nam ook nog alle tijd ivm voeden van mijn dochter tussendoor' Rachel Muilwijk- Swart

 

 

 

Draagconsult

  • Draagconsult aan huis of ziekenhuis
  • Diverse draagdoeken op voorraad
  • Combineren met een privé les babymassage / babyconsult is mogelijk
  • Draagconsult voor 2 pers boeken ook mogelijk

Cursus met je eigen groepje?
Dat is een stuk voordeliger.
Bel of mail of app