Dit is kleine droom

Michelle Hartgers

Ik ben Michelle Hartgers, kinderverpleegkundige in het UMCG en moeder van 3 meiden. Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk. Ik ben docent babymassage (Holos, de academie voor massage therapie, in Utrecht). In deze periode heb ik verschillende opleidingen en workshops gedaan, o.a. peuter- en kindermassage. 

Daarnaast ben ik gediplomeerd en geregistreerd als babyconsulent, tevens trainer Dunstan Babytaal. Met deze opgedane kennis en ervaring hoop ik veel ouders te mogen ondersteunen bij vragen rondom de eerste weken/maanden na de geboorte. Ik ondersteun en verzorg een aantal lessen bij Babyconsulenten Nederland. 

In mijn werk heb ik bijna dagelijks te maken met baby’s, jonge  kinderen en hun ouders en zie ik hoe belangrijk het is om een liefdevolle relatie op te bouwen. Door het geven van consulten, workshops en cursussen merk ik hoe prettig baby’s en ouders het vinden om te masseren en gemasseerd te worden. Bewust de tijd nemen om liefde en aandacht aan je kindje te geven zonder alle stress en drukte van het dagelijkse leven, werkt rustgevend voor zowel ouder als kind.

Sinds mei jl kan je mij ook als kinderverpleegkundige inhuren vanuit het PGB voor baby's en kinderen tot 4 jaar tijden, uren en werkzaamheden in overleg. Omgeving Groningen en aangrenzende delen van Drenthe en Friesland.

Als je contact met mij opneemt, krijg je altijd binnen 24 uur een reactie.

Babyconsulten kunnen altijd binnen 1 week gepland worden dit is afhankelijk van de beschikbaarheid en wens van ouders.

 

Geïnteresseerd met wie ik graag samenwerk:

www.kraamzorgfenna.nl

www.yogabevalt.nl

www.verloskundigezuidenreitdiep.nl

www.bekkenoefentherapie.com

www.stroomdal.nl

www.kraamzorghetgroenekruis.nl

www.pelvicum.nl

www.wensvroedvrouwen.nl

 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten

Warme groet, Michelle