KleineDroom

Michelle Wieringa- Hartgers

Ik ben babyconsulentkinderverpleegkundige en moeder van 3 meiden.

Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk. Naast bovenstaande ben ik ook Draagconsulent tevens geschoold voor dragen van premature baby's (aangesloten bij de vereniging van draagdoekconsulenten) Dunstan Babytaal trainer, Docent Babymassage en sinds 2024 werkzaam in de kraamzorg en couveuse nazorg. Met deze opgedane kennis en ervaring hoop ik veel ouders te mogen ondersteunen bij vragen rondom de eerste weken/maanden na de geboorte. Ik ondersteun en verzorg een aantal lessen bij Babyconsulenten Nederland. In de afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen en workshops gedaan, o.a. ook peuter- en kindermassage. 

In mijn werk als babyconsulent heb ik dagelijks te maken met baby’s, jonge  kinderen en hun ouders en zie ik hoe belangrijk het is om een liefdevolle relatie op te bouwen en hoeveel stress en onzekerheid de eerste maanden met zich mee kunnen brengen. Door het geven van consulten, workshops en cursussen merk ik hoe prettig baby’s en ouders het vinden om samen te kijken naar het probleem en hier samen aan te werken en hoe fijn het is om te masseren en gemasseerd te worden. Bewust de tijd nemen om liefde en aandacht aan je kindje te geven zonder alle stress en drukte van het dagelijkse leven, werkt rustgevend voor zowel ouder als kind.

Je kan mij ook als kinderverpleegkundige inhuren voor baby's en kinderen, ervaring in diabeteszorg thuis. Tijden, uren en werkzaamheden in overleg. Omgeving Groningen en aangrenzende delen van Drenthe en Friesland. Benieuwd naar mijn CV deze stuur ik je graag toe.

Als je contact met mij opneemt, krijg je altijd binnen 24 uur een reactie. 

Ik werk graag samen met: 

kraamzorgfenna 

wensvroedvrouwen

verloskundigepraktijkgroningen

verloskundigesanne 

bekkenzorgzuidhorn

stroomdalpraktijk

kraamzorghetgroenekruis

isiskraamzorg 

babythuiszorg 

verloskundigepraktijkwolkom/babyconsulent

 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten, Michelle

 

KleineDroom heeft ook het kiwa keurmerk

Keurmerk niveau 6