Workshop
Dunstan Babytaal
Inschrijven

Baby’s verstaan vanaf dag één? Dat kan. Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een fotografisch geheugen voor geluid, heeft ontdekt dat alle kinderen bij geboorte vijf geluiden maken met ieder een heel specifieke betekenis. Een geluid voor honger, moe, een boertje dat dwars zit, darmkrampjes en ongemak. Deze ‘woorden’ worden veroorzaakt door reflexen van het kindje gecombineerd met geluid en zijn daardoor universeel voor alle baby’s in de eerste drie maanden van hun leven.

Kleine Droom bied een workshop Dunstan Babytaal voor aanstaande ouders en ouders met baby’s tot drie maanden oud aan op diverse locaties in Groningen eo, of op eigen locatie.

Tijdens de workshop leer je wat de verschillen zijn tussen de geluiden en waar je op kan letten om ze goed te herkennen. Bovendien krijg je praktische tips over wat je bijvoorbeeld kan doen bij een vastzittend boertje of bij darmkrampjes. Zodra je kindje geboren is kan je de Dunstan Babytaal geluiden herkennen en weet je direct wat je baby nodig heeft. Dat is een fijne start samen!

Omdat ik het heel fijn vind om alle zwangeren en partners wel deze workshop te kunnen blijven aanbieden in deze corona tijd, maak ik er een online sessie van.

 

Stel een vraag

De Workshop

  • Leren baby-geluiden herkennen tot 4 maanden
  • 20 okt 19.30 workshop wijkgebouw Reitdiep
  • 3 nov 19.30 workshop wijkgebouw Reitdiep
  • Workshop thuis organiseren is ook mogelijk, min 3 pers

Workshopdata

Cursus met je eigen groepje?
Dat is een stuk voordeliger.
Bel of mail of app