Babyconsult
Neem contact op

Sommige kindjes huilen lang en veel, zijn erg onrustig, vallen moeilijk in slaap of lukt het niet om door te slapen. Misschien vind je het als ouders moeilijk om een nieuw ritme te vinden of heb je vragen over het verzorgen van je kindje. Dan kan het een goed idee zijn om mij als babyconsulent in te schakelen.

Een babyconsulent is een gespecialiseerde kinderverpleegkundige met ruime ervaring in de ouder- en kindzorg. Vaak helpt het als we samen kijken naar jullie kindje en proberen we te achterhalen waar de onrust of het vele huilen vandaan komt. Als je contact met mij opneemt maken we een afspraak voor een huisbezoek. Voorafgaand aan het huisbezoek stuur ik een vragenlijst toe, die je invult en we tijdens het huisbezoek samen bespreken. Daarnaast observeren we samen jullie kindje. Aan de hand van dit huisbezoek, vragenlijst en observaties maak ik een plan van aanpak, waar je thuis mee aan de slag kunt.

Er zijn 2 pakketen mogelijk, pakket 1 is bedoeld voor consulten met baby's tot 6 maanden hier wordt je 2 weken begeleid, pakket 2 is voor consulten omtrent problemen met inslapen, doorslapen bij baby's vanaf 6 maanden hierbij heb je een begeleiding van 3 weken. Zie tarieven voor meer informatie.

'Heel erg bedankt Michelle. Jouw rust en advies zijn voor ons van doorslaggevend belang geweest. De avond dat je twee voedingsmomenten mee hebt gelopen en begeleid zijn voor mij zo belangrijk geweest. Ik kreeg weer hoop! Ik kan het iedereen aanraden Michelle in te schakelen. Voor mij was en is ze echt een lichtpuntje geweest' sept 2020 Jolanda vd Bosch

Stel een vraag

Babyconsult

  • Huisbezoek
  • Vragenlijst
  • Plan van aanpak
  • Telefonische begeleiding

Cursus met je eigen groepje?
Dat is een stuk voordeliger.
Bel of mail of app