Draagconsult
Neem contact op

Baby's hebben behoefte aan huid-op-huid contact, niet alleen meteen na de geboorte en in de kraamweek maar ook in de maanden na de geboorte. Tijdens het dragen maken zowel ouder als baby oxytocine aan, het knuffelhormoon dit draagt o.a. bij aan de hechting tussen ouder en kind, rustige hartslag, verlaagde spierspanning, stimulering spijsvertering en snellere groei.

Daarnaast heeft dragen nog veel meer positieve effecten, tijdens het consult vertel ik je meer over de vele voordelen van het dragen. 

Wat doen we tijdens een draagconsult; ik kijk naar jullie specifieke hulpvraag en daarmee gaan we kijken naar geschikte dragers. Ik heb altijd een aantal doeken en draagzakken bij me. Mocht jezelf al een doek of drager in huis hebben gaan we die eerst eens uitproberen samen.

Is jullie kindje te vroeg geboren? Je kan dan heel goed dragen. Een geweven doek kan je al vanaf 2000 gram knopen er zijn ook een aantal dragers die je kunt inzetten bij premature of dysmature baby's. Wil je advies en samen kijken hoe je dit moet doen dan kun je een draagconsult boeken.

 

  

Stel een vraag

Draagconsult

  • Draagconsult aan huis of in Reitdiep
  • Diverse draagdoeken op voorraad
  • Combineren met een privé les babymassage / babyconsult is mogelijk
  • Dragen voor premature baby's
  • Draagconsult voor 2 pers boeken is ook mogelijk ( circa 2 uur)

Cursus met je eigen groepje?
Dat is een stuk voordeliger.
Bel of mail of app

Andere cursussen