Babymassage
Inschrijven

Liefdevolle aanraking is onmisbaar voor een goede ontwikkeling van je baby.

Zonder dat we ons daar altijd bewust van zijn, krijgt een pasgeboren kindje veel prikkels binnen. Daar kan het onrustig, huilerig of juist heel teruggetrokken op reageren. Met babymassage help je, je kindje te ontspannen en alle indrukken van de eerste maanden te verwerken. Het zal zich veilig voelen, massage versterkt bovendien jullie hechting. Als je met regelmaat masseert draagt dit bij aan de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek. Ik gun het alle kindjes en ouders/ verzorgers om te leren masseren. Ontspannen en genieten samen. Mijn workshops en cursussen zijn daar helemaal op gericht.

Wil je leren hoe je je baby kan masseren, dan kan je bij mij een workshop of een cursus volgen.

Een cursus bestaat uit 3 lessen van 1,5 uur (bij 2 pers is dit een uur). Tijdens deze lessen leer je stapsgewijs je baby masseren. Elke les herhalen we de grepen, zodat ze voor jou én je baby herkenbaar en vertrouwd gaan voelen. Tijdens de lessen volgen we het ritme van jouw kindje en is er alle tijd voor voeden, verschonen en knuffelen. Je kunt starten met de cursus wanneer je kindje minimaal 6 weken oud is, totdat je kindje gaat kruipen. Begin zo vroeg mogelijk.

Baby massage course in English is also possible, private lesson or a self-composed group minus 3 people.

Cursus Babymassage

 

Do 8 en 15 feb 9.15-10.45 (vol)

Do  7 en 14 mrt 9.15-10.45 (1 plekje vrij) €72,50

Liever een andere dag, zelf groepje samen stellen, les bij jou thuis dit kan

https://kleinedroom.nl/webshop/babymassage-olie

Workshop Babymassage

 Do 7 mrt mits plek in de cursus

'Gisteren een baby massage cursus gehad bij Kleine Droom met mijn dochter van 6 maanden, er werd heel duidelijk uitgelegd welke stappen je moet verrichten, hoe en waarvoor het goed is. Mijn kleine meid heeft na afloop 4 uur heerlijk geslapen dus dat zegt wel hoe erg ze er van genoten heeft! Zeker aan te raden! Christa 25 jan 2023

 

Stel een vraag

De Cursus

  • Start vanaf leeftijd 6 weken
  • Do 8 en 15 feb 9.15-10.45 Vol!
  • Do 7 en 14 mrt 9.15-10.45 (1 plek vrij)
  • Kosten: €72,50
  • Start bij min 3 aanmeldingen
  • Reitdiep Groningen

Cursusdata

Cursus met je eigen groepje?
Dat is een stuk voordeliger.
Bel of mail of app

Andere cursussen